Testimonials

Unplugged

La naturalesa de l´entorn, l´arquitectura del conjunt de construccions de Cal Sodhi i el tracte personal. La neteja, l'ordre, el gust pels detalls i la ubicació. Lluny de tot. Lloc perfecte per oblidar-se del món. També el fet de saber que estàs ocupant un nucli que genera el 100% de la demanda de producció d'ACS i electricitat a través d'energies renovables. Per posar una pega potser les dimensions de la zona dutxa i WC del bany una mica reduïdes i una mica fosca, amb poca llum (d'altra banda comprensible sent sabedors de les limitacions de l'autogeneració energètica).

Cal Sodhi d'Argestues - 17 de juny de 2022 | Joaquim (ressenya de Booking)
Espanya

Excepcional

Excepcional. Ens ha encantat la casa i tots els detalls, la decoració, la comoditat...tot. Estem molt agraïdes!!

Cal Pastisser de Taús - 1 de febrer de 2022 | Isabel (ressenya de Booking)
Espanya

Si la visitas… querrás volver!!!

Si la visites... voldràs tornar!!! Hem passat un cap de setmana excepcional, des de la primera impressió, rebuda del senyor Josep. La casa preciosa, còmoda, decorada amb molt de gust, equipada amb tot el necessari, perfecta per gaudir amb la família de l'aire pur, les vistes immillorables, el cel estavellat a les nits i l'alba a les 8:15. Ens vam acostar a la granja i va ser un dels millors moments de l'estada, conèixer com treballen, interactuar amb els animals i tastar els bons productes que hi elaboren. Sense dubtes repartirem, maca experiència 😊

Cal Sodhi d'Argestues - 30 gener de 2022 | Anett (ressenya de Booking)
Espanya

Fantastic. Will go back, no doubt!

Fantàstic. Tornarem, sens dubte! La casa és absolutament bonica i està impecablement neta. Rosa, la propietària, era encantadora. La zona és salvatge i sorprenent. Tot perfecte!!!

Cal Pastisser de Taús - 11 de maig de 2021 | Janet (ressenya de Booking)
España

Un lugar excepcional

L'entorn, la tranquil·litat, la confiança i l'amabilitat dels propietaris, el gust amb què està distribuïda la casa, no li falta un detall. El parc i la seguretat amb què els nens juguen a l'aire lliure. Tenir la granja a prop per poder visitar-la i comprar productes de proximitat.

Cal Sodhi d'Argestues - 20 de febrer de 2021 | Joel (ressenya de Booking)
Andorra

Desconexión en familia

Desconnexió en família! És un lloc idíl·lic per trobar la desconnexió i el contacte amb la natura. La casa estupenda, dues habitacions amb dos banys i cuina equipada. Una piscina meravellosa i un entorn espectacular. Repetirem sens dubte! Un detall q m gust: la trona del meu bebe stokke, comodissima per a la meva filla de 7 mesos.

Cal Sodhi d'Argestues - 13 de juliol de 2020 | Cristina (ressenya de Booking)
Espanya